Головна  →  Новини  →  16 травня 2014

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Оболонській РДА

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Оболонській РДА

15 травня відбулось чергове засідання Громадської ради при Оболонській РДА. Засідання розпочалось із знайомства новопризначеного очільника району Миколи Тихонова з членами Громадської ради. Керівники  інститутів громадянського суспільства коротко поінформували про діяльність очолюваних ними організацій та роботу в комітетах Громадської ради, окреслили проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

«Погоджуючись на пропозицію зайняти посаду голови РДА, та відмовившись від участі у міських виборах, я чітко розумів, що більше корисних справ зможу зробити для рідного району, – зазначив голова Оболонської РДА. - Але без громади, без відкритого діалогу на позитивні зрушення годі й сподіватись». Микола Вікторович висловив надію на порозуміння та тісну, конструктивну співпрацю.

На засідання Громадської ради було розглянуто наступні питання:

1. Обговорення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України №333-р від 01.04.2014.

2. Затвердження плану роботи  Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації на 2014 рік.

3. Налагодження взаємодії Громадської ради з місцевими органами виконавчої влади щодо добровільного вступу громадян на військову службу за контрактом до військових частин територіальної оборони.

4. Інше.

Перейти до спискуВерсiя для друку