КМДА Київська міська державна адміністрація


22 серпня 2018

В Оболонському районі відбудуться заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України

В Оболонському районі відбудуться заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України

З метою належного відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України, вшанування подвигу борців за свободу та незалежність України, зміцнення громадянської злагоди, утвердження у громадян почуття національної свідомості та патріотизму в Оболонському районі планується проведення наступних заходів:

23 серпня

08:15 - відбудеться покладання квітів до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та Героям України, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України;

09:00 - церемонія урочистого підняття Державного Прапора України на площі біля Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за участю керівництва району, учасників антитерористичної операції та громадськості, під час якої відбудеться урочисте вручення паспортів громадянина України юнакам і дівчатам, яким виповнилось 16-років і які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві.

10:00 – у сквері біля Оболонської РДА розпочнеться  виставка творчих робіт вихованців підліткових клубів, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, учнів шкіл естетичного виховання району, позашкільних навчальних закладів та святковий концерт за участю творчих колективів шкіл естетичного виховання, професійних колективів, окремих виконавців.

З 18  серпня по 26 серпня у актовій залі  Оболонської районної в місті Києві державній адміністрації триває XVІІ Всеукраїнський шаховий фестиваль «Кубок Незалежності, Оболонь – 2018».

Крім того, відбудеться турнір Оболонського району з футболу серед дитячих команд «Кубок незалежності», який пройде за адресою: вул.Богатирська, 2-Б.

24 серпня о 09:00 у храмах Оболонського району відбудуться молебні за Україну та український народ;

У КП «Дитячий кінотеатр «Кадр» з 6 вересня буде демонструватись кінострічка «Таємний щоденник Симона Петлюри», приурочена до 100-річчя української революції.

Також, у рамках святкування, планується проведення низки заходів у закладах культури, освіти, підліткових клубах за місцем проживання, а саме:

- тематичні виставки творчих робіт вихованців підліткових клубів за місцем проживання;

- цикл бесід, уроків, годин спілкування, конференцій, засідань за круглим столом, спортивних змагань, культурно-мистецьких заходів, тематичних виставок, експозицій, спрямованих на популяризацію державних символів України у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах.

Передбачено святкове оформлення вулиць і площ Оболонського району м. Києва, фасадів будинків та прилеглих територій, будівель підприємств, установ та організацій району.

Запрошуємо всіх охочих на святкування!

За інформацією управління культури, туризму та охорони культурної спадщини



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.