Головна  →  Новини  →  18 вересня 2018

ПРОЕКТ «KYIV SCHOOL RECYCLING» СТАРТУЄ В ОБОЛОНСЬКОМУ РАЙОНІ СТОЛИЦІ - ШКОЛЯРІВ ПРИВЧАЮТЬ СОРТУВАТИ СМІТТЯ

Завтра, 19 вересня, о 11.00, у рамках проекту «Kyiv School Recycling» представників ЗМІ запрошують на екскурсію до школи № 232, яка переходить на роздільне сортування сміття. Це один із перших загальноосвітніх закладів столиці, де учнів привчатимуть до свідомого розподілу відходів. У рамках заходу, ЗМІ зможуть побувати на просвітницьких лекціях для школярів на тему переробки сміття, а також ознайомитися з відповідним облаштуванням навчального закладу.

Перехід на свідоме сортування сміття не лише сприятиме очищенню міста, а також дозволить школам щомісячно заробляти на відходах від 600 до 7000 гривень.

Проект «Kyiv School Recycling» включає в себе проведення серії екологічних тренінгів з практичними завданнями для школярів; екскурсії для дітей на сортувальну лінію; збір відходів усією школою (в обмін на грошову компенсацію для шкільного самоврядування).

Учасники:
1. Людмила Костенко – співорганізатор проекту «KyivSchool Recycling», почесний президент ГО «Центр розвитку міста Києва», депутат Київради.
2. Сергій Волков – голова ГО «Друге життя», заступник директора «Київміськвторресурс».
3. Євген Кузик – співорганізатор проекту «Kyiv SchoolRecycling».
4. Вікторія Рижова – директор середньої загальноосвітньої школи № 232.

Початок: 19 вересня 2018 р11:00.
Адреса заходу: вулиця Йорданська, 4Г, школа № 232.
Акредитація для ЗМІ обов’язкова та триває до 10.00, 19 вересня за телефоном: (098) 030 00 63 Владислав.

Перейти до спискуВерсiя для друку