Головна  →  Новини  →  21 вересня 2018

З нагоди Міжнародного дня миру відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-патріотам України

Традиційно 21 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день миру, встановлений резолюцією Генеральної асамблеї ООН. Ще у 1982 році Асамблея встановила, що День миру буде відзначатися як день глобального припинення вогню та відмови від насильства і запропонувала всім державам і народам дотримуватися режиму припинення воєнних дій упродовж цього дня. Він покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.

В Оболонському районі також долучились до відзначення цього свята. Від імені голови Оболонської райдержадміністрації з Міжнародним днем миру привітала представників ГО «Організації ветеранів Оболонського району» керівник апарату Оболонської райдержадміністрації Ірина Пашко.

«Раніше ми сприймали мир як повсякденну реальність і особливо не замислювались, наскільки цінним є для нас це поняття. Ми вдячні нашим воїнам, які сьогодні захищають нас на сході країни, і тут, в мирному Києві, ми можемо спокійно ходити вулицями рідного міста, - зазначила Ірина Станіславівна. – Я щиро бажаю вам миру і спокою в душі, миру і злагоди в родинах,  і, звичайно, мирного неба над усією Україною».

Разом з членкинями організації ветеранів керівник апарату поклала квіти до пам’ятного знаку воїнам-патріотам України.   

Перейти до спискуВерсiя для друку