Головна  →  Новини  →  25 вересня 2018

У Пущі-Водиці відбувся XХХVІ туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району

Тридцять команд закладів освіти району, 528 учнів, напередодні відзначення Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні вийшли на старти туристських змагань  краєзнавчих конкурсів, а також взяли участь у майстер-класах «Самчиківський розпис».

Організаторами заходу виступили управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва за сприяння Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

На урочисту лінійку-відкриття завітали:

- заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Некрасова Марʼяна Анаталіївна;

- начальник управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Вахнюк Наталія Миколаївна;

начальник відділу  у справах сімʼї, молоді та спорту Оболонської районної вмісті Києві державної адміністрації Образцов Олександр Валентинович;

- представники депутата Київської міської ради Костенко Людмили Василівни;

- начальник відділу позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Остапець Леонід Леонідович.

 Протягом дня учасники зльоту взяли участь у змаганнях на дистанціях «Комбінована естафета», «Смуга перешкод» та «Туристсько – краєзнавчий похід». Юні туристи подолали складні туристські етапи «Підйом по спелеодрабині», «Скельний підйом» та «Паралельні мотузки» на висоті 5 м, перетнули умовне болото по купинах та за допомогою жердин, орієнтувались та рухались за азимутом, пройшли умовні водні перешкоди з використанням навісної переправи, горизонтального та вертикального маятників. Загалом юні спортсмени подолали 20 етапів з різних видів туризму та краєзнавства.

 На центральній галявині протягом дня відбувався конкурс української народної пісні та конкурс фотографій «Перлини Київщини». А конкурс «Розумники» цього року був присвячений вивченню Київської області, де юні краєзнавці демонстрували свої знання з історії, географії, архітектури та видатних діячів області.

Наприкінці зльоту лунав український героїчний епос у виконанні ветерана АТО члена громадського об’єднання «Обʼєднані війною. 90-ий батальйон» Яреми Шевчука.

За результатами виступу команд на всіх дистанціях було визначено переможців у загальному заліку. Результати виступи команд: ПОСИЛАННЯ 

 

за інформацією управління освіти

 

 

1
01
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
 
Перейти до спискуВерсiя для друку