Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2018

Інклюзивні читання в бібліотеці

Інклюзивні читання «Аліси в Країні Чудес» Льюїса Керрола перетворилися на приємне та незабутнє спілкування в бібліотеці ім. С.Чекаліна.

Особливу атмосферу створила гостя – молода поетеса Вікторія Ніколенко, яка не лише супроводжувала усіх, хто завітав цього дня до бібліотеки, в Країну Див, а й надихала на власні фантазії. Отож, усі разом читали, мріяли, переміщалися у часі та просторі! Було затишно, тепло та натхненно!

Інклюзивні читання відбулися в рамках проекту «Читаємо на рівних» завдяки сприянню благодійного фонду «Школа Майбутнього». Спеціально для цього заходу було видруковано примірник видання «Аліси в Країні Чудес», який поєднує друк шрифтом Брайля та звичайний друк. Видання видруковано за сприяння реабілітаційного центру «Право вибору». Тож в бібліотеці ще й  презентували новеньку рельєфно-контурну книжечку із серії «Класна класика». 

Участь у читаннях  взяли учні молодших класів школи-інтернату № 5 для дітей з вадами зору та учні 4-а класу школи №16. Читали та спілкувалися на рівних! Сподіваємося, що далі буде! 

Перейти до спискуВерсiя для друку