Головна  →  Новини  →  9 листопада 2018

Відбувся районний концерт «Ми – таланти твої, Оболонь!»

8 листопада 2018 року  в актовій залі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації  відбувся районний концерт «Ми – таланти твої, Оболонь!» в рамках Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді «Повір у себе».

Організували свято Оболонський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Центром соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі, за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської РДА.

На свято привітати учасників, їх вчителів, батьків та гостей фестивалю завітали виконувач обов"язків голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Роман Лелюк  та начальник Служби у справах дітей Київської міської державної адміністрації Валерій Танцюра. 

 
Відкрив концерт танцювальний колектив «Арабеск» підліткового клубу «Гроно» яскравим танцем під пісню Оксани Білозір «Моя ти рідна Оболонь, налаштувавши всіх присутніх на високий професіоналізм та майстерність кожного учасника.

В актовій залі були представлені найкращі творчі роботи вихованців, які вражають оригінальністю ідей та майстерністю авторів.

Кожен лауреат отримав диплом, кубок та подарунки, а переможці будуть представляти наш район вже на міському фестивалі.

ФОТОАЛЬБОМ 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку