Головна  →  Новини  →  30 травня 2014

Останній раз в цьому навчальному році пролунав шкільний дзвоник

Останній раз в цьому навчальному році пролунав шкільний дзвоник

  До кожної школи Оболонського району завітали почесні гості, аби привітати школярів із закінченням навчального року та початком чудової  пори, яка принесе незабутні враження, - літніми канікулами.

   НВК № 240 «Соціум» радо зустрів голову Оболонської районної в місті Києві держадміністрації Миколу Тихонова. Привітавши вчителів, батьків та школярів, голова зазначив: «Для випускників останній шкільний дзвоник -  це початок дороги у нове, доросле та самостійне життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, сповнена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаю вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Слава Україні!»

  Виступи дитячих танцювальних колективів, вальс випускників, чудовий номер вчителів зробили Свято яскравим та неповторним та залишили незабутні враження.

 ПЕРЕГЛЯД ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку