Головна  →  Новини  →  6 червня 2014

Концерт «Молитва за Україну»

   Пісня не просто збирає друзів. Вона їх надихає. На жаль, в наш час «просунутого століття» на звичайне душевне спілкування залишається все менше часу. Сьогодні легше поставити смайлік, ніж вимовити добре чи надихаюче слово на адресу іншої, а тим більше незнайомої людини. Особливо цього потребують люди «золотого віку». Нерідко, залишившись на самоті, літні люди не можуть дозволити собі розкіш звичайного спілкування. Тому кожну наступну зустріч «Від серця до серця», які проводить Орган самоорганізації населення «Будинковий комітет «Мінський проспект, 12», мешканці мікрорайону чекають з нетерпінням.

Сонячні недільні дні 11 та 18 травня отримали додаткове забарвлення завдяки концертам, організованим Будинковим комітетом «Мінський проспект, 12». Головна мета, яку ставили проводячи концерти, -  підтримати людей в цей не легкий для нашої країни час, подарувати людям позитивні емоції, приємні миттєвості, спогади, надати їм відчуття свята, надії віри в гарне, добре майбуття!

Інструменти грали, співаки співали не тільки для запрошених, а й для всіх, хто проходив по вулиці мимохідь. Як же приємно бачити, коли твої щирі та прості слова відкривають двері добрих спогадів і народжують усмішку на обличчях людей похилого віку, за якими ховаються вічно молоді та усміхнені очі!

Вперше в концерті брала участь співачка, композитор, лауреат всеукраїнських фестивалів та конкурсів сучасного романсу Єва Фландер. Вона виконала пісні автора В. Немцева «Бережіть один одного», «Полюби» та інші, які спонукають людей до прояву терпіння, любові по відношенню один до одного, що особливо актуально в теперішній наш час, коли потребують підтримки багато людей.

Також традиційно в концерті взяли участь:

- співачка Олена Запотоцька, яка виконала пісні: «Поговори зі мною маму!», «Моя Україно!» та інші;

 - скрипалі Даніїл та Богдан Клименко виконали твори М.Скорика «Українська Мелодія», Дж. Уіл’ямса «Колискова для ангела» (саундтрек до фільму «Список Шиндлера»), «Києве мій!» та інші;

- Дмитро Білоус на акордеоні зіграв композицію «Не безіменній висоті»;

- Олена Петренко виконала на скрипці «5-ту прелюдію» Шостаковича

- Ганна Ярославська заспівала відому пісню з кінофільму «Білоруський вокзал» під назвою «10-й наш десантний батальйон»;

- Тетяна Саютина та Андрій Глушковський разом з усіма присутніми виконали головну та фінальну пісню концерту - «Молитва за Україну».

Зустріч, як і завжди, проводила керівник ОСН «БК «Мінський проспект, 12» Шевеленко Юлія Василівна, яка зауважила: «Ми прагнемо миру в нашій країні! Щоб наші будинки були куточками добра та взаєморозуміння, осередком тепла та затишку, де ми відпочиваємо від міської суєти, виховуємо та розвиваємо наших дітей, поділяємо своє життя з рідними та близькими!»

За інформацією ОСН «БК «Мінський проспект, 12»

Перейти до спискуВерсiя для друку