Головна  →  Новини  →  16 липня 2014

Вітаємо наших переможців Міжнародного «Конкурсу без кордонів!»

Вітаємо наших переможців Міжнародного «Конкурсу без кордонів!»

Вже 5 років поспіль вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями беруть участь у Міжнародному «Конкурсі без кордонів!».

Цього року 16 вихованців Центру стали учасниками VI Міжнародного «Конкурсу без кордонів!».

25 червня учасники Конкурсу відвідали виставку творчих робіт у музеї «Київська фортеця» та взяли участь у майстер класі зі скрапбукінгу.

Днями ж стали відомі результати конкурсу. Із 16 учасників-вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації 12 стали дипломантами Конкурсу та отримали призи глядацьких симпатій, а соціальний педагог закладу – Шеклунова Наталія Олексіївна, яка брала участь у літературному конкурсі, зайняла І-е місце і стала лауреатом «Конкурсу без кордонів!» з прозовою розповіддю «Стародавній».

Гала-концерт та нагородження переможців VI Міжнародного «Конкурсу без кордонів!» відбудеться 27 вересня 2014 року. А кращі роботи за підсумками Конкурсу будуть опубліковані в Міжнародному Благодійному Журналі «INSHE» – Бібліотека добра та «Літературний Альманах».

Засновником і організатором Конкурсу є Міжнародний Благодійний Фонд «INSHE ZHITTIA» - www.inshe.org.

Взяти участь у Конкурсі мали змогу всі бажаючі, без територіальних, вікових, національних і релігійних обмежень, професіонали та аматори, які проживають в будь-якій точці світу.

Учасниками цьогорічного VI Міжнародного «Конкурсу без кордонів!» стали громадяни України, АР Крим, Росії, Узбекистану, Казахстану та США.

Міжнародний «Конкурс без кордонів!» спрямований на:

- привернення суспільної уваги до соціально-значущих проблем: державних, комерційних, громадських організацій та ЗМІ;

- посилення міжнародних відносин, встановлення міжкультурного спілкування між дорослими та дітьми з різних країн з різною етнічною та релігійною приналежністю;

- виявлення та підтримку талановитих авторів, обдарованих дітей, розвиток і стимулювання творчості, інтелектуального потенціалу дітей з функціональними обмеженнями, дітей сиріт, та дітей ,що залишилися без батьків, що проживають у дитячих будинках, школах-інтернатах, соціальних притулках і знаходяться під опікою у сім'ях опікунів;

- відкриття нових імен, надання довгострокової підтримки авторам і колективам незалежно від місця їх народження та проживання, створення умов для творчого та кар'єрного зростання;

- формування колекції кращих робіт (виставкового фонду), створення пересувної виставки художників професіоналів, фото художників, виставки дитячого малюнку та соціального плакату.

Перейти до спискуВерсiя для друку