Головна  →  Новини  →  23 липня 2014

Столиця дбає про дозвілля дітей-переселенців зі східних регіонів України

Управління сім’ї, молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА та Київський міський центр сім’ї «Родинний дім» провели культурно-мистецьку акцію в рамках реалізації програми соціальної адаптації дітей переселенців зі східних регіонів. Партнер акції: Міжнародний благодійний фонд «Спорт і діти» Стелли Захарової.

Заступник директора Департаменту – начальник управління сім’ї, молоді та спорту Вадим Костюченко зауважив, що дуже важливо, аби діти, які зараз далеко від своєї рідної домівки, змогли хоч на трохи забути гіркоту розлуки та насолодитися приємними відчуттями дитинства.

Діти завітали до столичного Макдональдса, грали в інтерактивні ігри, смакували улюблені страви в компанії улюбленця-чарівника Рональда Макдональда, який подарував їм незабутні емоції. Ще однією приємною несподіванкою стало спілкування з відомою олімпійською чемпіонкою зі спортивної гімнастики Стеллою Захаровою. Вона поділилася з маленькими прихильниками своїми таємницями успіху у спорті.

А Київський планетарій подарував подорож до витоків зародження життя. Завдяки незабутнім астрономічним спецефектам діти змогли заглянути далеко за хмари космічного пилу, туди де народжуються зірки.

http://kievcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку