Головна  →  Новини  →  25 липня 2014

В Оболонській РДА відбулось засідання штабу з підготовки до опалювального сезону 2014-2015 року

      24 серпня під головуванням очільника району Тихонова М.В. в Оболонській РДА відбулось засідання штабу з підготовки до опалювального сезону 2014-2015 року. В роботі штабу взяли участь перший заступник голови РДА Бойченко О.К., заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Баженов В.В., заступник технічного директора ПАТ «Київенерго» Саєнко Г.К., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та директори житлово-комунальних підприємств.

      Згідно з порядком денним було розглянуто наступні питання:

1. Стан готовності об’єктів теплового та електричного господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період 2014-2015 роки.

2. Санітарний стан та стан благоустрою району.

3. Про стан проведення технічної інвентаризації сховищ цивільного захисту комунальної та приватної власності.

        Засідання розпочалось з виступів представників Київської міськдержадміністрації та ПАТ «Київенерго», які повідомили про затвердження головою КМДА розпорядження «Про підготовку міського господарства до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років» від 08.07.2014 № 822, роз’яснили його положення та надали рекомендації щодо виконання поставлених завдань.

         Взявши слово, голова Оболонської райдержадміністрації привітав присутніх з річницею підняття національного прапора України на флагштоку біля адмінбудівлі на Хрещатику, 36, зазначивши, що це одна з найважливіших історичних подій України, яка зібрала 24 липня 1990 року на Хрещатику  майже 200 тисяч людей з різних куточків України, що символізувало прагнення бути єдиною незалежною країною. 

      Відповідно до порядку денного директори житлово-комунальних підприємств прозвітували про стан готовності об’єктів теплового та електричного господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період 2014-2015, а саме: підготовка житлового фонду, скління вікон та робота щодо покращення опалення в під’їздах, ремонти щитових, закупівля протиожеледного  матеріалу роки тощо.

   За результатами інспектування території району, начальник відділу контролю за благоустроєм М.Олійник представила фотозвіт щодо санітарного стану та благоустрою району.

        Щодо стану проведення технічної інвентаризації сховищ цивільного захисту комунальної та приватної власності доповів головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій О.Калугін.

      Підводячи підсумки засідання штабу, перший заступник голови РДА Олег Бойченко наголосив: «В цей складний час для нашої країни ми повинні докладати максимум зусиль, аби забезпечувати життєдіяльність району, працювати злагоджено, оперативно, з повагою до людей. Головне, що ми маємо пам’ятати: ми для людей, а не люди для нас».  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку