КМДА Київська міська державна адміністрація


29 липня 2014

Акція вдячності

Акція  вдячності

   25 липня 2014  року  Управління культури, туризму та культурної спадщини Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації  спільно з  представниками  ООО „Карп Шторц  Україна” відвідали бійців  Національної гвардії, які  знаходяться на лікуванні у Головному військовому клінічному госпіталі Міністерства Оборони України  (вул. Госпітальна, 18).

   Щоби підняти бойовий дух захисників Вітчизни, народний ансамбль  української пісні „Світлиця” Оболонського району м.Києва (керівник – Н.О.Карпова), лауреат всеукраїнських та міських  мистецьких  фестивалів та оглядів народної творчості, виконав віночок  ліричних та жартівливих  українських пісень, створив амосферу   творчого позитиву  та хорошого настрою.

Емоційному піднесенню бійців стало  виконання  декламування   віршів про український прапор учнями 6 і 2 класів СШ № 239 Тимофієм та Матвієм Бобриками,  що викликало живий інтерес та  щирі аплодисменти.

Також, від  бібліотек району були подаровані книги, малюнки  юних читачів з тематикою „Ти мій герой”, які прийняті з великою теплотою  та вдячністю. 

Гарні слова з побажаннями якнайшвидшого одужання, залишатися  і надалі справжніми патріотами своєї країни лунали з уст начальника управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Оболонської РДА   Розмаїтої  Ліани  Сергіївни. 

   Заключним акордом цієї зустрічі, на добру  згадку  стало  вручення захисникам  національної символіки України -  Державних Прапорів.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.