Головна  →  Новини  →  19 серпня 2014

До Дня Незалежності України на Оболонській набережній відбудеться культурно-соціальна акція "Я БАЖАЮ МИРУ УКРАЇНІ!"

24 серпня 2014 року Міжнародна громадська організація «Академія Людини» та Благодійна організація «Благодійний фонд «Центр Милосердя» проводять культурно-соціальну акцію "Я БАЖАЮ МИРУ УКРАЇНІ!", яка присвячена Дню Незалежності України.

Кожен відвідувач акції зможе приєднатися до загального процесу мироутворення - побажати миру для всієї України, взявши пензлика та промалював фарбою на справжньому полотні всевидяче око ВЕЛИЧЕЗНОЇ Української Золотої Рибки, що виконує усі бажання!

Також в акції творчими майданчиками, майстер-класами, ярмарком, ласощами та іншими заходами з різних мистецтв символічно будуть представлені 9 "галявин" квітучої України: Творчість, Здоров'я, Традиції, Мудрість, Краса, Милосердя, Сила, Сім'я, Майбутнє.

Юні художники зможуть виліпити, намалювати, розфарбувати персональну Золоту Рибку Миру для солдат Нацгвардії. Роботи дітей та побажання дорослих будуть відправлені українським військовим, щоб вони відчули підтримку та любов. Також буде проведено конкурс дитячих робіт та нагородження юних майстрів приємними призами.

Впродовж дня, проводитимуться майстерні, конкурси, показ фільмів про нашу чудову країну, інтерв’ю з журналістами, зніматиметься документальний фільм. Наприкінці свята відбудеться святковий концерт, хороводи та приємний сюрприз!

Акція благодійна. Всі кошти, зібрані під час проведення акції, будуть направлені на забезпечення дітей біженців зі східних регіонів України усім необхідним для школи.

Докладніше     про     програму      можна дізнатись на сторінці FB: https://www.facebook.com/wishpeaceforukraine

 

Телефон для довідок: 067-465-99-29 Саранчева Юлія Вікторівна (БО «Благодійний фонд «Центр Милосердя).

 

День українського бажання "Я бажаю миру Україні": 24 серпня з 12:00 до 21:00

Адреса: м. Київ, Оболонськая набережна, 7

Вхід на СВЯТО – вільний

Перейти до спискуВерсiя для друку