Головна  →  Новини  →  20 серпня 2014

19 серпня 2014 року відбулася робоча нарада з питання «Про підготовку та відзначення в Оболонському районі м. Києва Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України».

   19 серпня 2014 р. під головуванням першого заступника голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Бойченка відбулася робоча нарада з питання «Про підготовку та відзначення в Оболонському районі м. Києва Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України». На нараді були присутні керівники управлінь, відділів та служб Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, представники Оболонського РУГУ МВС України, Оболонського районного в м.Києві військового комісаріату.

Відповідно до проекту розпорядження Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації в Оболонському районі планується:

   23 серпня 2014 року: о 9.30 покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України;

   о 10.00 церемонія урочистого підняття Державного Прапора України на площі ім. Михайла Загороднього;

   урочисте вручення паспортів громадянина України шістнадцятирічним юнакам і дівчатам району, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві під час урочистої церемонії підняття Державного Прапора України.

   23-24 серпня 2014 року з 9.00 до 20.00 виставка–ярмарка товарів народної творчості «Світ рукоділля» у сквері біля Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Також, планується проведення низки заходів в закладах культури, освіти, підліткових клубах за місцем проживання, спортивних закладах району з нагоди відзначення 23-ї річниці проголошення незалежності України та Дня Державного Прапора України;

   встановлення Державних Прапорів України на адмінбудівлях підприємств, організацій, установах та закладах району, святкове оформлення району з використанням державної символіки;

   проведення Дня інформування населення, трудових колективів підприємств, установ та організацій району, присвяченого Дню Державного Прапора та 23-й річниці незалежності України.

Перейти до спискуВерсiя для друку