Головна  →  Новини  →  21 серпня 2014

У військовому параді в Києві візьмуть участь більше сотні бійців АТО

<p style="text-align: justify;">В колоні йтимуть 120 учасників АТО</p>

Держприкордонслужба направить від себе на ходу 200 осіб

   У військовій ході з нагоди Дня незалежності в Києві візьмуть участь 120 бійців із зони антитерористичної операції в східних областях країни. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державну прикордонну службу.

"На відміну від багатьох попередніх, цьогорічний військовий парад проходитиме в умовах, коли країна у вкрай складних умов захищає східний кордон. Тому досить символічно буде проходження Хрещатиком 24 серпня зведеної (колони) АТО, куди увійшли 120 учасників бойових дій на сході", - кажуть у Держприкордонслужбі.

   У відомстві зазначають, що в колону увійдуть військовослужбовці Збройних сил, правоохоронці та прикордонники. Крім того, на військовому параді в столиці Держприкордонслужбу представлятимуть 200 осіб, зокрема, курсанти 2-го і 3-го курсів Національної академії Держприкордонслужби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в параді будуть задіяні 49 військових машин (комплекси ВПО, машини типу «Куга», БТР-3, військові тягачі, гармати і гаубиці), і близько 1500 осіб: курсанти військових вузів, барабанщиці, бійці зони АТО, а також рятувальники, міліціонери, прикордонники, авіатори і моряки.

   А в п'ятницю, 22 серпня, в центрі Києва будуть репетирувати ходу, тому ввечері перекриють кілька центральних вулиць. Таким чином, центр міста буде закритий для автомобілів з 20:00 до 24:00.

http://kiev-ukr.segodnya.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку