Головна  →  Новини  →  21 серпня 2014

КМДА відкрила публічний доступ до документів

   За дорученням мера Києва, голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка документи, що надійшли до КМДА та створені в процесі діяльності, оприлюднюються в системі обліку публічної інформації та доступні для завантаження користувачами сайту.

Завантаженню не підлягають лише ті документи, що містять конфіденційну інформацію, зокрема, персональні дані осіб. Такі документи можна отримати, звернувшись із відповідним запитом. Вони будуть надані після вилучення з них інформації з обмеженим доступом. Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

   «Щоб запобігти можливим DDOS-атакам, завантажити документи можуть лише зареєстровані користувачі, а реєстрація на сайті КМДА доступна кожному», – зауважив Володимир Бондаренко.

Так, щоб завантажити документ, необхідно зареєструватися в Системі обліку публічної інформації на офіційному інтернет-порталі Київської міської державної адміністрації, а потім перейти за посиланням/public-info/

   «Забезпечивши громадянам доступ до всіх документів, столична влада демонструє прозорість і готовність працювати за європейськими принципами відкритості та доступності. Це один із головних пріоритетів в управлінні столицею, передбачений Програмою першочергових кроків Київського міського голови», – додав керівник апарату КМДА.

http://kievcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку