Головна  →  Новини  →  22 серпня 2014

У суботу в столиці відбудеться патріотичний велопарад та благодійна велогонка

23 серпня – у День Державного Прапора України – у столиці відбудеться патріотичний велопарад та благодійна велогонка. Захід відбуватиметься у серці Києва – на Хрещатику.

Так, о 10:00 на Майдані Незалежності стартуватиме велосипедний заїзд «Kiev Fixed Criterium» на трекових велосипедах. Змагання проводитимуться за маршрутом: Майдан Незалежності (старт) – вул. Хрещатик – Європейська площа (розворот у зворотному напрямку) – вул. Хрещатик до перехрестя з бульваром Т.Шевченка (розворот у зворотному напрямку) – Майдан Незалежності (10 кіл). Участь у велозаїзді беруть велосипедисти-любителі.

О 12:00 розпочнуться велоперегони для представників засобів масової інформації. Старт журналістам дасть Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов. Велосипедний заїзд «Horizon Media Cup» триватиме за наступним маршрутом: Майдан Незалежності (старт) – вул. Хрещатик – Європейська площа (розворот у зворотному напрямку) – вул. Хрещатик до перехрестя з бульваром Т. Шевченка (розворот у зворотному напрямку) Майдан Незалежності (6 кіл). Зауважимо, що благодійні велоперегони «Horizon Media Cup» проходитимуть з основною метою – зібрати якомога більше коштів для допомоги пораненим солдатам у зоні АТО, що перебувають у військовому госпіталі.

О 13:00 – усі охочі разом з першим заступником голови КМДА Ігорем Ніконовим стартуватимуть від Майдану Незалежності (вул. Хрещатик – вул. Павла Скоропадського – бульв. Лесі Українки) до вул. Госпітальної, 18. На території Військового госпіталю буде організовано передачу зібраних коштів пораненим у зоні АТО бійцям.

http://kievcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку