Головна  →  Новини  →  29 серпня 2014

Запрошуємо на відкриття дитячого футбольного майданчика на території школи № 170

Шановні мешканці району!

 

01 вересня 2014 року о 12:00 запрошуємо всіх бажаючих завітати на відкриття дитячого футбольного майданчика. Захід відбудеться на території загальноосвітнього навчального закладу № 170, за адресою: вул. Північна, 8.  

Відкриття майданчика стало можливим за сприяння та підтримки голови ГО «Наша Оболонь» Василя Гончарука, директора ЗНЗ № 170 Віктора Заболотного, головного тренера СДЮШОР «Зміна-Оболонь» Григорія Матієнко.

Створення дитячого майданчика було заплановано багато років тому, адже спортивний клуб, що знаходиться на території школи не мав власного майданчика для тренування, хоча виборював численні перемоги не тільки на місцевих та регіональних футбольних турнірах, а й в міжнародних змаганнях, про що свідчать більше сотні кубків та нагород. Тому, для збереження та підвищення рівня здобутків Оболонської команди, спільними зусиллями за останні три місяці був створений спортивний футбольний майданчик з сучасним покриттям із штучної трави. Відкриття майданчика дасть можливість для додаткових тренувань молодих футболістів та виявлення своїх можливостей, як новачками, так і вже досвідченими спортсменами.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку