Головна  →  Новини  →  1 вересня 2014

Підготовка до нового навчального року

27 серпня 2014 року більш ніж 60 дітей-переселенців безкоштовно отримали шкільне приладдя. Таку допомогу у підготовці до нового навчального року дітям з сімей громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, вирішили надати представники Міжобласної спілки громадських організацій «Міжрегіональна Спілка Християнських Асоціацій Молоді та Сім’ї – YMCA» за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду «Дух. Розум. Тіло».

Організатором заходу виступив Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за сприяння Оболонського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Попередньо була здійснена оцінка потреб кожного школярика відповідно до класу, в якому він буде навчатися.

Сам процес передачі канцелярських наборів перетворився на захоплюючу гру з сюрпризами і цікавими конкурсами, які організували представники Міжобласної спілки громадських організацій «Міжрегіональна Спілка Християнських Асоціацій Молоді та Сім’ї – YMCA».

Працівники Оболонського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ледь стримували сльози, коли теплі слова вдячності їм говорили маленькі майбутні першокласники. Адже серце крається, коли розумієш, що в перший клас малеча піде далеко від рідної домівки.

Батьки дякували всім небайдужим, хто не полишає увагою, турботою та допомогою їхніх дітей.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку