Головна  →  Новини  →  1 вересня 2014

До школи готові!

Добігли кінця останні дні літа. Золота осінь розпочинається з традиційного свята 1 вересня – Дня знань, свята всіх школярів.

Який би не був час, діти – паростки надії, які потребують підтримки і всебічного охоплення турботою. Буремне сьогодення, коли наша країна мужньо бореться за свою цілісність, впливає на всіх нас. Зокрема, досить непросто сім’ям вимушених переселенців з Автономної Республіки Крим та зони АТО, які полишили свої домівки і в даний час знаходяться в столиці.

За сприяння Оболонського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Київського дитячого фонду 29 серпня 2014 року громадський діяч, президент фестивалю «Здоров’я. Стиль. Мода», заслужений журналіст України Марина Кінах передала дітям-переселенцям з Донецької та Луганської областей, які компактно проживають у Пущі-Водиці в санаторії «Джерело» (вул.Курортна,4) шкільну форму, білизну та інші речі, необхідні школярам до початку навчального року. До допомоги долучилися також компанія «Кіфа» (м. Миколаїв), швейна фабрика «Юність» (м. Київ), «Ічнянський молочноконсервний комбінат» (м. Ічня) та інші.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку