Головна  →  Новини  →  2 вересня 2014

Державтоінспекція Оболонського району вітає дітлахів з Днем знань!

З метою профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму, а також залучення дітей до участі у пропаганді дотримання Правил дорожнього руху, 1 вересня 2014 року на базі школи № 219 Оболонського району відбулось урочисте привітання дітей з Днем Знань!

Вибір школи невипадковий, її учні щороку приймають участь  в огляді-конкурсі загонів юних інспекторів руху. Отже, головним завданням зустрічі є ознайомлення школярів із правилами безпечної поведінки на дорозі, тим більш, що до 20 вересня 2014 року в місті Києві триває профілактична акція «Увага! Діти на дорозі!». Щоб привітати вихованців закладу зі святом прибули представники відділу ДАІ Оболонського району. Вони щиро поздоровили вчителів і школярів з початком нового навчального року, побажали їм міцного здоров’я, дітлахам – яскравих успіхів у навчанні, а педагогічному колективу – невичерпної енергії й оптимізму.

Від Управління Державтоінспекції міста Києва усі діти отримали подарунки: книги, листівки, розклади занять, посвідчення юних інспекторів дорожнього руху. 

Перейти до спискуВерсiя для друку