Головна  →  Новини  →  2 вересня 2014

У Києві побудують нові автостанції приміських маршрутів

З метою впорядкування пасажирських перевезень приміських маршрутів Києва міська влада планує провести інвестиційний конкурс щодо будівництва нових автостанцій 5-го класу. Про це повідомив директор комунальної служби перевезень Сергій Савтир.

За його словами, це дозволить знизити напруженість серед перевізників, збільшити рентабельність місцевих маршрутів, підвищити комфорт для пасажирів і зменшити ризик виникнення ДТП і заторів у столиці.

«Сьогодні пріоритетним для нас є будівництво таких автостанцій у безпосередній близькості до меж Києва, метрополітену, трамвайних і тролейбусних маршрутів та закріплення початкових/кінцевих зупинок приміських автобусних маршрутів загального користування на цих автостанціях», – наголосив Сергій Савтир.

Також він зауважив, що будівництво нових автостанцій має розпочатися після визначення конкретних місць під них і проведення інвестиційного конкурсу.

Директор комунальної служби перевезень наголосив, що впорядкування пасажирських перевезень на території міста згенерує дохід від автостанцій у вигляді касового збору та, відповідно, дозволить збільшити надходження до столичного бюджету.

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку