Головна  →  Новини  →  5 вересня 2014

Найкращих підприємців району привітали з професійним святом

Найкращих підприємців району привітали з професійним святом

Сьогодні, в приміщенні Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня підприємця.

З професійним святом підприємців району привітав перший заступник голови Олег Климентійович Бойченко, який подякував присутнім за значний внесок у розвиток та процвітання району, за наполегливу працю та активну громадську позицію, а також нагородив Подяками від голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Серед нагороджених – директор ЗЗБВ ПАТ «ДБК-4» Володимир Романенко, президент ПАТ «Оболонь» Олександр Слободян, директор ПП «Ярослав» Олександр Барсук, голова ТОВ «Паритет» Олег Піонтковський, генеральний директор СП ТОВ «РІФ-1» Фабіо Регоза.

У своїй промові перший заступник голови Олег Бойченко, зокрема, зазначив: «Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво та власна ініціатива. Поряд з цим, це велика відповідальність та нелегка праця. Ви вирішуєте найактуальніші проблеми нашої держави – наповнення бюджету, створення нових робочих місць, впровадження нових технологій, зміцнення економіки. Наша держава зараз переживає скрутні часи, у зв’язку з агресивною політикою сусідньої країни. Але ці випробування об’єднали українську родину та зміцнили нас. Дуже приємно, що підприємці нашого району відгукнулись і допомогли захисникам у питаннях забезпечення всім необхідним у зоні антитерористичної операції. Переконаний, що спільними зусиллями ми подолаємо труднощі та створимо умови для заможного та духовно багатого життя в Україні. Бажаю всім міцного здоров’я, успіхів, добробуту, фінансової стабільності, надійних партнерів, нових перемог і Божого благословення».

Також до слів вітання приєднався перший заступник начальника ДПІ в Оболонському районі ГУ Міндоходів у м.Києві Володимир Петрович Шелест.

Слід зазначити, що з кожним роком розширюється підприємницький сектор, що є вагомою складовою економіки району. Так, на сьогоднішній день в Оболонському районі зареєстровано 64324 суб’єктів господарювання, із них представників малого та середнього бізнесу 41556.

Плідний діалог між владою та бізнесом підтверджує, що ми йдемо вірним шляхом, усуваючи перешкоди для вільного розвитку підприємницької діяльності.

Щиро вітаємо всіх підприємців з професійним святом. Нехай кожна започаткована Вами справа буде вдалою та успішною. Щиро бажаємо витримки, оптимізму і невичерпної енергії.

Зі святом!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку