Головна  →  Новини  →  18 вересня 2014

Держфінінспекція в м. Києві у січні-серпні 2014 року забезпечила відшкодування втрат на 26 млн. грн.

Протягом січня – серпня 2014 року фахівці Держфінінспекції в м. Києві забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму майже 26,3 млн грн. Відшкодовано та поновлено фінансових незаконних, нецільових витрат і недостач ресурсів на суму 19,8 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 114 управлінських рішень.

До суду пред'явлено 37 позовів щодо відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 36,7 млн грн.

За матеріалами ревізій, перевірок державних закупівель правоохоронні органи порушили 32 кримінальні справи і вручили 12 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

До підприємств і установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано 23 фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

За вчинені фінансові порушення 149 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 112 – до дисциплінарної і матеріальної, 19 осіб звільнено із займаних посад.

 

Прес-служба Держфінінспекції в м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку