Головна  →  Новини  →  30 вересня 2014

Не поспішайте!..

Однією з причин скоєння дорожньо-транспортних пригод, які приводять до трагічних наслідків, є перевищення водіями безпечної швидкості руху. Автоаварії, які трапляються через порушення швидкісного режиму, характеризуються тяжкими наслідками – значною кількістю травмованих та загиблих людей.

Співробітники Державтоінспекції Оболонського району звертаються до водіїв з проханням суворо дотримуватися швидкісного режиму та не забувати, що штраф за порушення Правил дорожнього руху – це щонайменша ціна за свою легковажність на дорозі. Дуже часто за це водіям доводиться розплачуватися не тільки своїм здоров’ям, але й здоров’ям своїх близьких, а іноді навіть життям. Дотримуйтесь правил маневрування та обгону, не перевищуйте безпечної швидкості руху, користуйтесь пасками безпеки. Будьте розсудливими та уважними на дорозі. Бережіть себе, а також життя і здоров’я інших учасників дорожнього руху!

Адже, станом на 30 вересня 2014 року в Оболонському районі задокументовано 882 факти перевищення водіями транспортних засобів встановленої швидкості руху. Згідно зі ст. 122 ч.1 КУпАП (перевищення швидкості більше ніж на 20 км.) для водіїв передбачений штраф від 255 до 340 гривень, згідно зі ст. 122 ч. 3 КУпАП (перевищення швидкості більше ніж на 50 км.) на водіїв чекає штраф від 510 до 680 гривень.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку