Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Соборності та Свободи України за участю керівників держави та міста

22 січня 2013 року
У День Соборності та Свободи України Президент України Віктор Янукович поклав квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку і Михайлу Грушевському. У церемонії також взяли участь Голова Верховної Ради Володимир Рибак, Прем’єр-міністр України Микола Азаров, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, заступник Київського міського голови – секретар Київради Галина Герега, урядовці, представники духовенства та громадськості.

«День Соборності – знаковий для українців, він ніколи не втратить своєї актуальності ані на сторінках історії, ані в сьогоденні. Розвиток і успіх нашої держави залежить від єднання зусиль всіх її громадян. А Київ як столиця держави покликаний консолідувати усіх українців, не залежно від їхніх політичних поглядів чи місця народження, довкола єдиної ідеї істинного патріотизму», – наголосив Олександр Попов.

«В українців особлива вдача – їх єднають не політичні чи економічні погляди, їх єднає віра в майбутнє своєї країни. Багато років тому така сама віра об’єднала Західну і Східну Україну і поклала початок новій історії нашої Батьківщини. Мені б дуже хотілося, щоб у цій історії не було сторінок про ворожнечу і розбрат, щоб українці завжди жили у мирі та злагоді. Сила кожної держави в її народі. Допоки народ єдиний – держава непереможна», – зазначила Галина Герега.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]