Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2014

ДАІ Оболонського району запрошує на перший в Україні місячник «Навчання ПДР»

Осінь уже давно прогулюється вулицями міста, бризкаючи золотавими фарбами, але поки тепло й досі ще тліє в асфальтовій шкірі доріг, – доти ще не пізно й чимось себе зайняти. А, судячи з заголовку, цього місяця дати собі раду буде не так важко. Отож, автолюбителі, та й просто бажаючі надолужити свої знання з Правил дорожнього руху, тепер мають можливість безкоштовно перевірити себе в Центрах надання послуг ДАІ. Такого роду освіта ніколи не буде зайвою людям будь-якого віку, адже великі міста завжди були осередками скупчення цілої ватаги автомобілів різного калібру, що снують вулицями й удень і вночі. Протягом цілого місяця – з 15 жовтня до 15 листопада – підлітки, дорослі й навіть літні люди кожного робочого дня з 13 до 14 години отримають нагоду перевірити й покращити свої знання.

Так, 17 жовтня на базі центру ДАІ № 13, підпорядкованого УДАІ ГУМВС України в м. Києві, за адресою: провулок Балтійський, 20, що на Оболоні відбулась зустріч учнів школи № 219 Оболонського району з представниками ДАІ. «Ми проводимо профілактичну роботу серед школярів, організовуємо тематичні акції, - розповідає заступник начальника відділу ДАІ Оболонського району Сергій Радченко, але в цей раз запросили до вивчення Правил підлітків, учасників щорічного конкурсу «Юних інспекторів дорожнього руху», вони вже почувають себе дорослими, тож вирішено запропонувати цій категорії учасників дорожнього руху випробувати себе в теоретичних знаннях ПДР у «справжніх умовах». На додаток до проходження тесту майбутні водії зможуть оглянути автодром та учбове авто. Однак спочатку теорія, потім – практика

Із плином часу Правила дорожнього руху неодноразово зазнавали змін, тож навіть водії з великим стажем керування зможуть зацікавитися цим заходом, із його допомогою перевіривши свою уважність та обізнаність.

Цими днями Державтоінспекція запрошує всіх витратити годинку свого часу й провести його з користю, долучившись до акції й удосконалити свої знання ближче познайомившись із роботою центрів надання послуг ДАІ.

Тож, пильно дивіться по сторонам – як пішоходи, так і водії. Бережіть себе й будьте обізнаними, бо знання ПДР – то є Ваша безпека на дорозі.

 Відділ ДАІ Оболонського району

Перейти до спискуВерсiя для друку