Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2014

В публічній бібліотеці ім. Самеда Вургуна відбулася зустріч учнів сш№210 з поетом Олександром Зубченко

15 жовтня 2014 року в публічній бібліотеці ім. самеда Вургуна, спільно з шкільною бібліотекою школи №210 та Видавництвом Старого Лева було організовано теплу зустріч учнів 8-9 класів з Олександром Зубченко.

Школярам було презентовано новий пригодницький роман Олександра Зубченка «Перемагаючи долю». Автор книги розповів слухачам про історію написання роману, заінтригував дітей цікавими епізодами з неї і відповів на запитання дітей.

Вікторія Лупенко з Видавництва Старого Лева, модератор зустрічі, швидко збудувала місточок до сердець слухачів, які активно спілкувалися з автором книги. На закінчення зустрічі переможниця конкурсу на краще запитання Нужна Лада отримала в подарунок від Видавництва Старого Лева мапу України. Чекаємо від автора нових книг та нової зустрічі у нас в бібліотеці.

Олександр Зубченко – поет та громадський діяч. «Перемагаючи долю» – перший роман автора, а також перша частина майбутньої історичної трилогії (наступні частини «Козацьке щастя» та «Повій, вітре…»). Дебютна книга, що вийшла друком у «Видавництві Старого Лева», відзначена премією «Коронація слова-2011». Щоправда, для самого Олександра Зубченка виграш і програш – однаково важливі. «Лише вивчені уроки поразок приводять до перемог», – вважає автор і додає: – «Хочу, щоб ця книга надихала на заняття спортом та збереження честі й совісті як головних чинників, що формують особистість».

Перейти до спискуВерсiя для друку