Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2014

У столиці прийнято рішення про старт опалювального сезону – Петро Пантелеєв

Міською владою розпочато подачу тепла на об’єкти соціальної інфраструктури. Також визначено загальний регламент початку опалювального сезону. Про це після засідання Антикризового штабу повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«У зв’язку з погіршенням погодних умов та суттєвим зниженням середньодобової температури в столиці прийнято рішення про початок опалювального сезону в Києві. У столиці вже розпочато підключення до теплопостачання приміщення лікарень, дитсадків та шкіл-інтернатів. Розпорядження про подачу тепла на об'єкти соціальної інфраструктури підписане мером 17 жовтня. Найближчим часом Київський міський голова Віталій Кличко підпише відповідне розпорядження, яке стосується житлових будинків», – сказав він.

Акти готовності до роботи в осіннього-зимовий період на сьогодні отримали всі житлові будинки, а також усі об’єкти соціальної інфраструктури, які знаходяться у комунальній власності. Комунальними службами проведено відповідні організаційні та технічні заходи, зокрема, профілактичний ремонт та випробування будинкових комунікацій, а також роботи з утеплення.

У Києві до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років на 100% підготовлено соціальні об’єкти: 511 шкіл, 493 дитячих дошкільних заклади, 153 медичні заклади.

На сьогодні підготовлено 267 котелень, замінено 6 котлів, капітально відремонтовано 27 котлів. У рамках підготовки здійснено в повному обсязі роботу на теплових мережах у двотрубному обчисленні (2297,96 км), замінено 15,25 км теплових мереж у двотрубному обчисленні (100 %), підготовлено 2585 центральних теплових пунктів (100 %).

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку