Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Команда міської влади Києва посіла призове місце у «Кубку дипломатів з лижної естафети»

02 лютого 2013 року
2 лютого у Національному природному парку «Голосіївський» вперше пройшли товариські лижні змагання: «Кубок дипломатичних місій».

У Кубку взяли участь 24 команди з 15 країн світу. Організаторами заходу виступили посольства Австрійської республіки, Королівства Норвегії та Королівства Швеції. Ініціативу з проведення турніру підтримала і міська влада Києва.
Міську владу столиці представляла команда на чолі з заступником міського голови – секретарем Київради Галиною Герегою.
За правилами змагань кожна команда складалася з 4 чоловік, серед яких: керівник чи заступник керівника установи, принаймні одна жінка та одна дитина. Окрім Галини Гереги до команди киян увійшли: заступник начальника Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Людмила Панченко, співробітник Департаменту В’ячеслав Перегудов та молодий спортсмен Назарій Наугольний.
Кожен з учасників Кубку долав дистанцію у 1,4 км.
У командному заліку команда міської влади зайняла трете призове місце, поступившись лише американським дипломатам, що посіли перше місце, та команді з Австрії, яка прийшла другою.  
Галина Герега зазначила, що результатом надзвичайно задоволена, втім зауважила, що взяла участь у змаганнях не заради перемоги:  «Міська влада із задоволенням долучилася до ініціативи дипломатичного корпусу з проведення Кубка дипломатів з лижної естафети. Це чудовий захід, який не лише зміцнює дружні стосунки України з іншими державами, а й пропагує здоровий спосіб життя. Ми хочемо власним прикладом зацікавити молодь, долучити киян до занять зимовими видами спорту».
Секретар Київради розповіла, що незважаючи на напружений робочій графік, однією з перших погодилася взяти участь у змазаннях, бо вже багато років є прихильницею цього виду спорту.
«Наступного року, я думаю, ми започаткуємо такий турнір на рівні міста та будемо долучати до участі молодь», - сказала Галина Герега.
Переможці змагань отримали у подарунок бігові лижі та путівки до гірськолижного курорту у Карпатах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]