Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2014

Проект допомоги лікарні "Охматдит" "Перший подих"

Продовжується реалізація благодійного проекту «Перший подих» спільно з Міжнародним благодійним фондом «Україно! Я за тебе!» та Адміністрацією Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» МОЗ України з проханням щодо надання благодійної допомоги Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ».

Відділенню Неонаталогічного центру НДСЛ «Охматдит» вкрай необхідні інфузомати Space для проведення інтенсивного виходжування глибоко недоношених новонароджених, дітей з перинатальною патологією та з врожденими вадами розвитку, що потребують хірургічної корекції. Інфузомати Спейс використовуються для проведення тривалої інфузійної терапії новонародженим дітям, в т.ч. недоношеним, які мають важкий перебіг захворювань. Покращити якість медичного обслуговування новонароджених та дітей з низькою та дуже низькою масою тіла можливо винятково завдяки інфузомату. Наявність їх у лікарні є запорукою виходжування дитини. Інфузомат застосовується з метою проведення інфузійної терапії протягом 48 годин без розгерметизації системи. В середньому за рік один інфузомат рятує 100 новонароджених діток.

Проект «Перший подих» спрямований на те, щоб новонароджені недоношені дітки отримали шанс на життя. Щоб стіни Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» залишали тільки здорові малюки та їх щасливі батьки. Життя кожної дитини є цінне, і потрібно зробити все, щоб допомогти дітям, батькам та родинам. Здорові діти – це наше майбутнє!

Мета благодійного проекту «Перший подих» - збір коштів на придбання 4 Infusomat Space виробництва Б.Браун Мельзенген АГ (Німеччина) для новонароджених. Орієнтовна вартість проекту складає 340 000,00 грн.

Організації, підприємства та всі небайдужі можуть допомогти новонародженим дітям бути здоровими.

Благодійну допомогу можна перерахувати за такими реквізитами:

Отримувач: Міжнародний благодійний фонд «Україно! Я за тебе!»

ЄДРПОУ 35137539, рахунок № 26002057002557, МФО 380269 в

Столичній філії ПАТ КБ «ПриватБанк» м.Києва

Призначення платежу: «благодійна допомога».

Перейти до спискуВерсiя для друку