Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2014

21 жовтня голова Оболонської РДА був на прямому зв'язку з мешканцями району

21 жовтня  за участю голови Оболонської райдержадміністрації Олександра Цибульщака відбулась пряма телефонна лінія з мешканцями Оболонського району. З 18.00 до 19.00 всі охочі мали можливість поставити запитання на хвилюючі теми, зателефонувавши за номером 464-88-88.

Тематика питань, які озвучили мешканці району під час прямої лінії, була різноманітною: підключення опалення в дитячих садочках, поліклініках та житлових будинках, ремонт у загальноосвітній школі №29, неналежне освітлення у під’їздах житлових будинків, режим роботи загальноосвітніх та позашкільних закладів під час подовжених шкільних канікул тощо. Одним з приємним моментів був дзвінок мешканки району, яка подякувала очільнику району та працівникам відділу торгівлі та побутового обслуговування за високий рівень організації сільськогосподарських ярмарків на території району. Щодо кожного питання Олександр Леонідович наддав роз’яснення. Проблеми, що потребують часу для вирішення, голова РДА взяв під особистий контроль.

Нагадаємо, ІІІ вівторок кожного місяця з 18.00 – 19.00 голова Оболонської РДА на прямому зв’язку з мешканцями району. Телефон прямої лінії 464-88-88.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку