Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2014

Вітання голови Оболонської РДА з Днем автомобіліста і дорожника

Шановні автомобілісти та працівники доріг!

Вже традиційно в останню неділю жовтня в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника – професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства.

Автомобільний транспорт та якість доріг відіграють важливу роль в сучасному суспільстві та є одним з показників розвитку будь-якої держави. Водії громадського транспорту, вантажних і спеціалізованих машин, будівельники доріг та працівники ремонтних служб, інженери і диспетчери щодня беруть на себе відповідальність за життя і здоров'я пасажирів та пішоходів, збереження та оперативну доставку вантажів, безпеку на дорозі.

Ваша робота має виняткове значення задля забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей господарства. Саме від стану доріг та злагодженої роботи перевізників залежить якість та своєчасність забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян.

Щиро вітаю всіх, чиє життя пов'язане з дорогою, з професійним святом. Адже, цей день святкують не тільки професійні водії та працівники дорожнього господарства, а й звичайні автолюбителі.

Бажаю Вам зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах, безаварійних поїздок, міцного здоров'я Вам і Вашим близьким, благополуччя та щастя!

З повагою

Голова Оболонської районної в м.Києві державної адміністрації                                 О.Цибульщак

Перейти до спискуВерсiя для друку