Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2014

Партнерський семінар «Сучасні підходи до профільної освіти. Мультипрофільне навчання: сутність, модель, технологія»

У  рамках партнерської співпраці  відбувся виїзний практичний семінар між БПЛ «Інтелект» - ЗОШ І-ІІІ ст..№11 (м. Ужгород) та НВК №240 «Соціум»(м. Київ). Тема семінару «Сучасні підходи до профільної освіти. Мультипрофільне навчання: сутність, модель, технологія».

Програма семінару:

У заході взяли участь учні та вчителі НВК №240 «Соціум» м. Києва, представники Ужгородського управління освіти та господарі ліцею.  Зустріч пройшла цікаво, насичено, плідно для обох сторін.

Учителі НВК №240 презентували свої методичні наробки, матеріали до уроків, друковані посібники, новинки методичної та художньої літератури.

Заступник директора НВК №240 Гонтар Інна Миколаївна виступила передколегами та розповіла про сутність, модель та технології мультипрофільного навчання.

 З боку господарів вітала директор ліцею Макара Наталя Анатоліївна, котра з любов’ю і гордістю представила свій колектив учителів та  учнів.

Маленький концерт розкрив таланти ліцеїстів, що дуже припало до душі нашим вихованцям, які теж беруть активну участь у різних заходах творчого напряму. А маленькі сувеніри для вчителів та гостинці для учнів стали приємною несподіванкою.

 Так ми знайшли своїх послідовників у славному Закарпатті, котрим передали естафету впровадження мультипрофільного навчання, що й було закріплено медаллю «За сумлінну директорську працю», оскільки головний тягар впровадження нової моделі навчання ляже на тендітні директорські плечі.

ruo-obolon.kiev.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку