Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2014

Відкритий дитячо-юнацький турнір з футболу «Золота осінь Оболоні – 2014» завершився

27-30 жовтня 2014 на стадіоні по вул. Богатирській, 2-Б відбувся відкритий дитячо-юнацький турнір з футболу «Золота осінь Оболоні – 2014» серед  дітей 2005 року народження.

Організатором проведення турніру виступила Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація.

У турнірі взяли участь 16 команд, які представляли спортивні клуби, дитячо-юнацькі спортивні школи Києва та інших міст України.

30 жовтня відбулось урочисте закриття турніру із врученням нагород та призів. Переможцем турніру і володарем золотого кубку стала команда Спеціалізованої дитячо-юнацької  школи олімпійського резерву з футболу «Зміна» Оболонського району м.Києва.

Срібним і бронзовим призерами стали команди футбольного клубу «Діназ» м. Вишгород та дитячо-юнацької спортивної школи № 15 Голосіївського району м.Київа.

В номінації «Кращий гравець турніру» переможцем став Скригун Владислав, а в номінації «Кращий воротар турніру» - Розе Валентин. Обидва номінанти є вихованцями  Спеціалізованої дитячо-юнацької  школи олімпійського резерву з футболу «Зміна».

Кращий тренер турніру -  тренер команди СДЮШОР з футболу «Зміна» Вісик Іван.

Переможці та призери команд були нагороджені кубками, медалями, дипломами, а також цінними призами від спонсорів турніру ПАТ «Оболонь» і ТМ «Joma».

 

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

 

Перейти до спискуВерсiя для друку