Головна  →  Оголошення  →  5 листопада 2014

За ініціативи мешканців будинку №10а на просп. Героїв Сталінграда відбудуться громадські слухання

Шановні оболонці!

Шановні мешканці будинку №10а на просп. Героїв Сталінграда!

15 листопада 2014 року о 13.00 у приміщенні Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м.Київ, вул. Тимошенка, 16, актова зала, відбудуться громадські слухання на тему:  «Заперечення підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та нелегітимність діяльності ТОВ «Експлуатаційна компанія» з обслуговування прибудинкової території  та будинку №10а на просп. Героїв Сталінграда». 

Для участі у громадських слуханнях запрошені представники Київської міської та Оболонської районної в м.Києві державних адміністрацій, ТОВ «Експлуатаційна компанія».

     Питання, які заплановано розглянути на громадських слуханнях:

1. Про порушення прав та зобов’язань співвласників спільного майна будинку №10а на проспекті Героїв Сталінграда та з’ясування підстав, за яких проводилось обслуговування ТОВ «Експлуатаційна компанія» зазначеного будинку.

2. Звіт директора ТОВ «Експлуатаційна компанія» про результати фінансово - господарської діяльності Товариства у 2010 - 2014 роках.

3. Про заборону підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для мешканців будинку №10а на просп. Героїв Сталінграда до вирішення по суті питання обґрунтованості їх підвищення.

4. Про повторний розгляд КМДА та вирішення по суті питань Протоколу громадських слухань щодо тарифів на послуги з утримання будинку, споруд та прибудинкової території за адресою: м.Київ, проспект Героїв Сталінграда, буд. 10а від 17 вересня 2011р. (місце проведення: мала актова зала Оболонської РДА).

5. Інформація щодо можливого створення мешканцями (співвласниками) будинку №10а на проспекті Героїв Сталінграда Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) згідно із Законом України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку».

Початок реєстрації  учасників громадських слухань – 12.00.

Реєстрація учасників громадських слухань проводиться на підставі:

а) паспорту або іншого документу, що засвідчує особу та за принципом наявності в ньому відмітки про реєстрацію особи за адресою: м. Київ, проспект Героїв Сталінграда, будинок №10а;

б) співвласники (власники) повинні мати при собі копії документів на право власності , або інше, що підтверджують право власності на житлове та нежитлове приміщення адресою: м. Київ, проспект Героїв Сталінграда, будинок №10а;

Зауваження і пропозиції приймаються до 10 листопада 2014 р. на адресу: 04210, м. Київ, проспект Героїв Сталінграда, будинок №10а, корпус 6, квартира 42, Терьохін Костянтин Євгенійович, або [email protected]. Телефон для довідок: 067-632-78-88

Запрошуємо до участі у підготовці та проведенні даного заходу.

      З повагою

      Актив будинку №10а на просп. Героїв Сталінграда в м.Києві: 

      Терьохін К.Є., Гуляєв О.І., Полякова Л.С.

Перейти до спискуВерсiя для друку