Головна  →  Новини  →  20 листопада 2014

В спеціалізованій школі №14 провели театралізований урок по Правилам дорожнього руху

20 листопада відбувся театралізований урок по Правилам дорожнього руху серед учнів 2-В класу спеціалізованої школи № 14 з поглибленим вивченням німецької мови Оболонського району столиці, на який запросили інспектора ДАІ. В присутності батьків діти закріплювали знання дорожньої грамоти та зрозуміли що це не тільки цікаво, а ще й корисно.

Сумісне спілкування з дітьми, впливає на формування у них свідомого ставлення до необхідності неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Особлива увага зверталась на те, що найбільше травмуються пішоходи, саме у темну пору доби та всутінках, коли знижується видимість. І для того, щоб водії могли вчасно помітити їх на дорозі, порадили дітям мати на одязі світлоповертаючі елементи або флікери.

На прикінці інспектор ДАІ Оболонського району Вороніна Катерина щиро подякувала школярам за запрошення, подарувала на згадку тематичні призи та нагадала, що потрібно робити аби не потрапити в біду на дорозі, а також що безпека кожної людини в першу чергу залежить від неї самої.

Перейти до спискуВерсiя для друку