Головна  →  Новини  →  20 листопада 2014

Запрошуємо відвідати благодійну виставу зразкового художнього колективу музичного театру юного актора «Fantazianew»

27 листопада 2014 року в приміщенні актової зали Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Тимошенка, 16) о 16:00 за ініціативи районного Управління освіти та Центру творчості дітей та юнацтва відбудеться благодійна вистава зразкового художнього колективу музичного театру юного актора «Fantazianew» «ПАМ'ЯТАТИ». Благодійні кошти будуть передані на потреби учасників АТО та навчальні заклади Сходу.

Вистава «Пам'ятати!» створена за мотивами повісті Б. Васильєва «В списках не значився», а також за спогадами родин акторів. У виставі використані архівні сімейні фотографії та відеоматеріали, зняті в ході роботи над спектаклем. Музичний супровід – дві гітари, у виставі невикористовується жодної фонограми. 

З Вірою у захисників! З Надією на мир! З Любов’ю до України! 

Тривалість вистави – 60 хвилин.

 

Музичний театр юного актора «Fantazianew» існує 18 років, з них 9 років у місті Києві. За час роботи в Києві театр став лауреатом міських, всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Юні актори театру постійно знімаються в кіно. В 2013 році театр представляв Оболонський район на VІІІ-му фестивалі-конкурсі театральних колективів навчальних закладів м. Києва «Срібне джерело» та став кращим дитячим театром міста Києва - отримав Гран-Прі. За 2013-2014 рік отримав дві нагороди Гран-Прі: на Міжнародному фестивалі дитячих театрів «Золотий ключик» (Німеччина, Берлін) та Всеукраїнському фестивалі дитячих театральних колективів «Діти дітям – 2014» (Україна, Запоріжжя). 

Театр «Fantazianew» є унікальним явищем в сучасному творчому просторі міста Києва. Театр, де грають діти у виставах на одній сцені з професійними акторами, цінний і як осередок духовності, і як професійна школа української акторської майстерності.

В 2013 році за підтримки студії «Квартал-95» і особисто продюсера і режисера Андрія Яковлєва було створено приватну театральну школу «Fantazianew», яка працює за адресою вул. Приозерна, 2.

Театр співпрацює з цікавими творчими людьми - композиторами, музикантами, унікальним художником-дизайнером, проводить майстер-класи з видатними акторами, виїздить на фестивалі та завжди повертається з перемогою.

Театральна школа має власну камерну сцену, обладнану  театральним звуком і світлом, а також глядацький зал на 60 місць. В цьому році на базі театральної школи почав працювати репертуарний театр, де кожної неділі о 12.00 або 18.00 годині  грають вистави для глядачів. У репертуарі театру 10 діючих вистав і він не зупиняється на досягнутому!

Прийди на виставу! Стань благодійником! Підтримай українську армію!

Перейти до спискуВерсiя для друку