Головна  →  Новини  →  26 листопада 2014

27 листопада у Київському міському палаці дітей та юнацтва відбудеться круглий стіл за участю молоді з інвалідністю

 27 листопада о 12:00 у Київському міському палаці дітей та юнацтва (вул. І.Мазепи, 13) за участю молоді з інвалідністю відбудеться круглий стіл: «Участь молоді – позитивний досвід. Ми не проблема – ми ресурс». Окрім того, о 13:00 розпочнеться церемонія нагородження переможців ХХIІІ Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Захід відбудеться за підтримки Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Київського міського палацу дітей та юнацтва, Київської міської державної адміністрації, Департаменту культури та мистецтв, Департаменту охорони здоров’я населення, Міжнародної культурно-освітньої асоціації, а також благодійних організацій. Зауважимо, гостем цьогорічного фестивалю стане Голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні пані Джованна Барберіс.

Під час Фестивалю працюватимуть майстер-класи з бісероплетіння, виробів із дерева, картону тощо.

Нагадаємо, Фестиваль творчості «Повіримо у себе» – потужний поштовх у розвитку особистості, можливість повірити у себе, відчути, що твоя творчість потрібна і цікава людям. За традицією, Фестиваль проходить у кілька етапів: спочатку в кожному районі столиці Центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводять районні тури фестивалю, (цього року Фестиваль об’єднав 1480 дітей та молоді з інвалідністю із 70 організацій міста державного та громадського сектору).

Акредитація ЗМІ на захід проводиться за тел.: 456-77-81, 097-528-96-09 (Шабатіна Анна).

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку