Головна  →  Новини  →  27 листопада 2014

Кияни зможуть слідкувати за ситуацією з кіосками у кожному районі міста у режимі онлайн

Протягом місяця у районах Києва проводилися громадські слухання з мешканцями та підприємцями міста щодо внесення змін до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд. Під час громадських слухань кияни мали визначити місця можливого розміщення тимчасових споруд, які б задовольняли потреби як мешканців, так і підприємців відповідних районів.

Проте, як зазначив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш, більшість районних держадміністрацій досі не надали Департаменту графічні матеріали з відповідними пропозиціями. Саме тому, для більш оперативної та прозорої роботи запроваджується механізм, який дозволить районам публікувати результати напрацювань одразу на порталі Містобудівного кадастру.

Відтепер кожен небайдужий громадянин зможе в онлайн режимі відслідкувати, чи внесені подані пропозиції до Комплексної схеми або ж побачити причини, з яких вони відхилені.

«Кияни мають бачити як і з яких причин відбуваються будь-які зміни у місті. Впевнений, що публічність є хорошим стимулом для якісної роботи усіх задіяних сторін», – зауважив Андрій Вариш.

Результати напрацювань районних держадміністрацій будуть доступні усім киянам на порталі Містобудівного кадастру Києва за адресою: mkk.kga.gov.ua.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку