Головна  →  Новини  →  27 листопада 2014

Сьогодні запрацювала відокремлена смуга для руху громадського наземного транспорту з житлового масиву Троєщина

З метою покращення транспортного обслуговування житлового масиву Троєщина, підвищення ефективності роботи наземного пасажирського транспорту загального користування за дорученням першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Ігоря Ніконова КП «Київпастранс» провело роботи із запровадження відокремленої смуги для руху громадського транспорту на проспектах Московському та Генерала Ватутіна на ділянці від перехрестя з вулицею Лайоша Гавро до Керченської площі.

Щоб привернути увагу водіїв до нововведення, крім дорожніх знаків, які інформують про смугу для громадського транспорту, профільне підприємство розмістило на електроопорах додаткові інформаційні постери.

У 2015 році планується внесення комплексних змін до схеми організації дорожнього руху в районі транспортної розв’язки проспект Московський – проспект Оболонський та продовження відокремленої смуги для руху громадського транспорту від вулиці Лайоша Гавро вулицею О.Теліги до Індустріального шляхопроводу.

«Троєщина – це один із найбільш густонаселених районів Києва, тому для нас важливо організувати перевезення пасажирів із цього мікрорайону на правий берег вранці і назад увечері максимально швидко і комфортно. Для цього ми впровадили відокремлену смугу. За нашими підрахунками, коли громадський транспорт буде використовувати виділену смугу, час пасажирів у дорозі скоротиться на 15-20%», – зазначив генеральний директор КП «Київпастранс» Сергій Майзель.

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку