Головна  →  Новини  →  3 грудня 2014

Обговорення реконструкції парку відпочинку «Оболонь» в урочищі Наталка

12.11.2014 року в Київському бізнес-центрі «Інком» відбулась конференція-воркшоп з громадського проектування благоустрою парку відпочинку «Оболонь» в урочищі Наталка. В конференції взяли участь архітектори, ландшафтні дизайнери, представники громадських організацій та міської влади.

Це перше публічне обговорення концепції благоустрою в такому форматі, коли разом представники Оболонської райдержадміністрації і громадські експерти конструктивно обговорювали ідеї з проектування парку. Перед тим, як розпочати роботу з напрацювання пропозицій щодо благоустрою парку, учасники конференції поділились своїм баченням організації простору в урочищі Наталка. На конференції було детально розглянуто проект парку та пропозиції, які дозволять покращити чи доповнити його.

24.11.2014 року обговорення напрацьованих пропозицій було продовжено із залученням фахівців Департаменту містобудування та архітектури КМДА.

На обговореннях розглянуто багато креативних ідей молодих дизайнерів, архітекторів, представників спортивних громадських організацій, які можливо використати для поліпшення благоустрою і гуманізації міського середовища цього чудового куточка Оболоні.

Парк може бути різним - креативним, молодіжним, дитячим, спортивним, будь-яким. Але найголовніше - парк повинен бути таким, який задовольнить максимальну кількість мешканців, які тут проживають.

Якщо ви хочете долучитись до обговорення питань пов’язаних з реконструкцією парку, будь-ласка надсилайте ваші пропозиції менеджеру-координатору Наталії Манюк (095 282 83 82) та до Оболонської райдержадміністрації (418-88-88).

Конференція відбулась за підтримки організаторів:

- Ради з урбаністики Києва;

- Фонду ім.Гайнріха Бьолля;

- Фонду "Освітні ініціативи";

- Урбан-майданчику "KyivUrbanSpace".

Подяка Григорію Мельничук та Наталії Манюк

Департаменту містобудування та архітектури КМДА

За інформацією менеджера-координатора проекту Наталії Манюк 

Перейти до спискуВерсiя для друку