Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2013

Олександр Попов та Василь Антонов відвідали ветеранів у Київському міському клінічному шпиталі інвалідів ВВв

Олександр Попов та Василь Антонов відвідали ветеранів у Київському міському клінічному шпиталі інвалідів ВВв

Традиційно у напередодні визволення столиці від фашистських загарбників голова КМДА Олександр Попов та очільник Оболонського району Василь Антонов відвідали Київський міський клінічний шпиталь інвалідів Великої Вітчизняної війни, що у Пущі-Водиці. Цей заклад спеціалізується на медичній допомозі саме ветеранам, а отже серед його пацієнтів чимало визволителів Києва.

Олександр Попов вклонився ветеранам за їхній подвиг та від імені усіх киян подякував за порятунок столиці. Він вручив ветеранам-визволителям пам’ятні знаки «70-та річниця визволення Києва».

«70 років – це краплина в історичному просторі, але в історії нашого народу це нові покоління, це відбудовані міста та села, це вимріяна та здобута самостійна держава. Ми ніколи не забували і ніколи не забудемо великий подвиг та велику трагедію України років Великої Вітчизняної війни, найстрашнішої та найжорстокішої, яку зазнало людство, – зазначив голова Оболонської районної в м.Києві держадміністрації та голова районної організації Партії регіонів Василь Антонов. -Хочу висловити сердечну синівську подяку Вам, дорогі ветерани, за Ваш ратний і трудовий подвиг, за те, що Ви зробили і робите заради щастя, миру та злагоди на нашій рідній землі. Дозвольте побажати Вам міцного здоров’я та довголіття, доброго настрою та родинного тепла, миру та благополуччя!»

Привітавши ветеранів, Василь Антонов традиційно вручив головному лікарю Київського міського клінічного шпиталю інвалідів Великої Вітчизняної війни подарунок від Оболонської райдержадміністрації: цього разу – холодильник для відділення ендокринології.

З нагоди свята для ветеранів влаштували концерт з виконанням пісень воєнних часів та частували символічними «фронтовими 100 грамами».

У заході також взяли участь: директор Департаменту охорони здоров’я КМДА Віталій Мохорєв, перший заступник голови Оболонської РДА Владислав Патрушев, представники Оболонської районної в м.Києві організації Партії регіонів, медичний персонал закладу.

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку