Головна  →  Новини  →  8 грудня 2014

Голова Оболонської РДА привітав керівників ОСН з Днем місцевого самоврядування

Голова Оболонської РДА привітав керівників ОСН з Днем місцевого самоврядування

   З нагоди Дня місцевого самоврядування, який щорічно відзначається в Україні 7 грудня, голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак привітав керівників органів самоорганізації населення.

Очільник району подякував за активну життєву та громадянську позицію, наполегливу і самовіддану працю, а також зазначив, що органи самоорганізації населення - це міцна та надійна ланка взаємозв’язку громади і влади, яка допомагає більш ефективно вирішувати питання соціального, економічного та культурного життя громадян, відстоювати та захищати їх інтереси. Маючи статус самостійного суб’єкта місцевого самоврядування та представляючи інтереси мешканців, ОСН спроможний вирішувати важливі питання функціонування територіальної громади.

«Бажаю Вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя як Ваших сусідів, так і всього нашого народу. Міцного здоров’я, здійснення планів та задумів», - побажав голова Оболонської РДА Олександр Цибульщак.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку