КМДА Київська міська державна адміністрація


10 грудня 2014

На виставці представлені найкращі 27 підприємств району, які наповнюють бюджет району та міста - Олександр Цибульщак

На виставці представлені найкращі 27 підприємств району, які наповнюють бюджет району та міста - Олександр Цибульщак

Протягом 9 -10 грудня 2014 року за ініціативи Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації на території Інституту надтвердих матеріалів ім. Бакуля НАН України (вул. Автозаводська, 2) проходила  виставка продукції підприємств Оболонського району м. Києва  на тему: «Промисловість та наука м. Києва – для потреб суспільства та силових структур України».

Даний захід відбувся в рамках святкування 40-річчя з дня заснування Оболонського району м. Києва.

Мета проведення виставки є висвітлення сучасного стану промислового комплексу Оболонського району, його проблем та шляхів розвитку, а також привернення уваги центральних та міських органів державної влади до потенціалу товаровиробників району, активнішого залучення їх до виконання міських та державних замовлень, а також до закупівель за кошти міського та державного бюджетів (зокрема для потреб АТО).

У виставці взяли участь ПАТ «ЧИНБАР», ПАТ «Завод «Маяк», ПАТ «Оболонь», Інститут надтвердих матеріалів ім. В.М. Бакуля НАН України,  Державне підприємство завод «Генератор», ПАТ «Завод Пластмас», ПАТ «Київхліб», ПП «Ярослав», ПАТ «Макаронна фабрика», ТОВ "ЗАВОД ПРОТЕКОН», ТДВ «Київське виробниче об’єднання «МЕДАПАРАТУРА», ПАТ «ПРОМЗВ'ЯЗОК», ТОВ «СК Джонсон», ПАТ «ТОДАК», ТОВ «Бетон Комплекс», ТОВ «Український папір», Київське спецпідприємство «ПОЖТЕХНІКА», Київське дослідно-виробниче підприємство «Контакт», Інститут гідробіології НАН України, ПАТ «Київський експериментальний завод «Динамо», ТОВ «Удача», ПАТ «Піонтекс», ТОВ «ВЕРДАНІ» та інші. Всього більше 30 підприємств.

В урочистій церемонії відкриття виставки взяли участь голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Леонідович Цибульщак, перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Климентійович Бойченко, заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації Анатолій Олександрович Баган, голова Ради директорів промислових підприємств, установ та організацій Оболонського району Віктор Іванович Ліщук, президент Київської торгово-промислової палати Микола Васильович Засульский, президент Київської Міської Асоціації Роботодавців Віталій Іванович Майко, голова Ради директорів промислових підприємств, установ, організацій м. Києва Осадчий Олександр Володимирович.

«Виставка продукції підприємств Оболонського району м. Києва відбувається вперше за останні 16 років і стала можливою завдяки плідній співпраці районної влади з Радою директорів промислових підприємств, установ, організацій м. Києва та керівників провідних промислових підприємств та наукових установ Академії наук України розташованих в Оболонському районі. Виставка підтверджує, що промисловість в Оболонському районі має серйозний потенціал для свого розвитку, хоча і переживає сьогодні свої не найкращі часи. Виробництво промислової продукції в Оболонському районі представлено дев’ятьма галузями. Виробництво здійснюється на 86 підприємствах, з яких 3 – державних: ДП «Завод Генератор», ПАТ «Маяк», ДП  «Київська офсетна фабрика». За десять місяців поточного року підприємствами району реалізовано товарної продукції на суму 4,4 млрд.грн. Сьогодні на виставці представлені найкращі 27 підприємств району, які не тільки наповнюють бюджет району та міста Києва, а й допомагають бійцям з зони АТО. Проведення нинішнього заходу – це не лише підтримка національних продуктів та потужностей вітчизняних підприємств, але й чудова можливість для ознайомлення з досягненнями та можливостями підприємств району, що, сподіваюся, сприятиме залученню інвестицій та їх виходу на новий якісно вищий рівень розвитку», - зазначив Олександр Цибульщак.

Кожному учаснику виставки очильник району вручив подяки  від Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.