Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2013

Голова Оболонської райдержадміністрації Василь Антонов привітав визволителів Києва та України

Голова Оболонської райдержадміністрації Василь Антонов привітав визволителів Києва та України

31 жовтня в Оболонському районі вшановували героїчних визволителів України та столиці нашої держави. Сивочолі ветерани зібрались в актовій залі Оболонської райдержадміністрації, де голова Оболонської РДА Василь Антонов урочисто привітав переможців.

«Ви пройшли важкий кривавий шлях війни, вистояли і перемогли у нелегкій боротьбі за свободу нашого народу. Чим менше залишається живих свідків тих боїв, тим більшою має бути наша вдячність  за мир і спокій. Виконуючи завдання Президента України щодо посилення соціальної підтримки та якісного медичного обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни, ми робимо все можливе, щоб охопити увагою та турботою усіх наших ветеранів: і тих, хто сьогодні з нами, і тих, хто не зміг за станом здоров’я бути на нашому святі, – зазначив Василь Іванович у своєму вітанні. - Спілкування та зустрічі з Вами дають можливість кожному особисто доторкнутись до історії, осягнути Ваш подвиг, брати з Вас приклад та наснагу для мирного життя, будівництва нашої держави, власної долі».

          На сьогодні в Оболонському районі проживає 42 ветерана, які обороняли та визволяли місто-герой Київ, та 115 визволителів рідної України. «Кожного ветерана не омине увагою районна влада, особливо тих, хто не може відвідувати святкові заходи за станом здоров’я, всіх привітаємо та вручимо подарунки», - наголосив Василь Антонов.

          Присутні на заході ветерани отримали від голови райдержадміністрації вітальні листи, грошову матеріальну допомогу та цінні подарунки.

По завершенню урочистостей ветерани мали можливість ознайомитись зтематичною виставкою «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!»,розташованою у фойє адміністрації, а також поспілкуватись з очільником району, згадуючи минуле та обмінюючись думками про сьогодення.

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку