Головна  →  Новини  →  18 грудня 2014

Відбулось засідання Колегії Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації

16 грудня під головуванням Олександра Цибульщака відбулось засідання Колегії Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. У засіданні взяли участь  заступники голови, керівник апарату,  керівники структурних підрозділів Оболонської РДА та  комунальних підприємств району.

Розпочалось засідання з урочистостей: за проведення на високому оранізаційному рівні виставки продукції промислових підприємств району «Промисловість та наука м. Києва – для потреб суспільства та силових структур України» голова Оболонської РДА О.Цибульщак вручив подяки всім, хто відповідав за її організацію.

Під час засідання розглянули наступні питання:

1. Стан проходження осінньо-зимового сезону 2014-2015 років та його особливості для комунальних підприємств та організацій району, вжиття заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних  ситуацій техногенного та природного характеру.

2.  Інформація: Про підготовку та проведення новорічних та різдвяних заходів в Оболонському районі.

Доповідачами з питань порядку денного були начальник управління житлово-комунального господарства Галина Пилипенко, в.о. начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Олександр Калугін, начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Ліана Розмаїта, начальник відділу у справах сім, молоді та спорту Олександр Образцов та керівники комунальних підприємств.

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку