Головна  →  Новини  →  17 грудня 2014

Вчителі початкових класів Оболонського району презентували проекти з літературного читання

На Оболоні учні початкових класів перетворюють звичайний урок на пригоди в Країні знань, а навчальний матеріал засвоюють через сучасні інноваційні методи і прогресивні методики. Допомагають їм у цьому вчителі-новатори початкової ланки.

На базі спеціалізованої школи № 16 з поглибленим вивченням іноземної мови відбувся районний семінар-практикум на тему: «Організація проектної діяльності молодших школярів на уроках літературного читання». Новаціями обмінювались 40 вчителів початкових класів району.

Так, теоретичну частину семінару готувала заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель української мови та літератури Юлія Гарбуз, яка переконана, що учитель початкових класів - не лише покликання, а особливе ставлення до дітей, безмежна щедрість серця, невгамовна енергія та незгасне прагнення до пізнання нового.

Першокласники разом з вчителем Оксаною Данюк презентували проект «Казкова шоколадна фабрика». Тетяна Найда перетворила вивчення творчості Івана Франка на захоплюючий квест, а класний керівник 2-а класу Оксана Клименко разом з учнями створила діафільм «Усмішка».

Учасники семінару-практикума взяли участь у проведенні майстер-класу «Людина починається з добра», який провела Тетяна Заєць. Було сформовано творчі групи, які працювали над проектами, а потім презентувала свою роботу.

Учителі-практики поділилися думками з приводу викладання предмету «Літературне читання», форм, методів і прийомів проектної роботи. Завершуючи семінар, було зроблено висновок, що висока культура читання є основою засвоєння нових знань, розвитку інтелекту і грамотного мовлення.

Насамкінець зустрічі педагоги спільно створили проект «Подаруй радість».

 

img_0763
img_0764
img_0767
img_0770
img_0788
img_0790
img_0800
img_0801
Перейти до спискуВерсiя для друку