Головна  →  Новини  →  22 грудня 2014

До Дня Святого Миколая в гості до учнів інтернату № 25 завітали щирі друзі

Як і в попередні роки, напередодні найулюбленішого дитячого свята - Дня Святого Миколая, в гості до учнів інтернату № 25 завітали щирі друзі - представники викладацького та дитячого колективів Київської дитячої Академії мистецтв.

В кімнаті дитячої творчості педагоги провели для учнів 1-4 класів майстер-клас з образотворчого мистецтва, під час якого вчили як правильно змішувати кольори, наносити фарби на папір, передавати своє відчуття прекрасного. А саме головне - це той заряд позитивних емоцій, який отримали діти під час спілкування з ровесниками.

Наприкінці гості подарували подарунки та приладдя для гуртків «Олівець-малювець» і «Цікаве своїми руками». На згадку про зустріч гуртківці передали до Дитячої Академії мистецтв власноруч створений малюнок. Педагогічний та учнівський колективи спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №25 висловлюють щиру вдячність ректору Київської дитячої Академії мистецтв Чемберджі Михайлу Івановичу, викладацькому та дитячому колективам за багаторічну, плідну співпрацю в галузі мистецтв, залученню дітей з особливими освітніми потребами до пізнання оточуючого світу в усій його красі та величі.

 

img_4478
img_4479
img_4484
img_4485
img_4486
img_4487
img_4489
Перейти до спискуВерсiя для друку